contact

social playbook

Het is belangrijk om een goed startpunt op social media te hebben en een social strategie die je helpt je doelen te bereiken. Welke stappen moet je nemen om de je social strategie op orde te hebben?

Content strategie

Inleiding: Hoe ga je jouw merk op social media doorvertalen? Hoe zorg je dat het merk op social tot leven komt en voor je gaat werken?

Wat? Een social strategie is de basis van je online identiteit, die goed moet aansluiten op je merkwaarden, maar ook op de online wereld en de behoefte die je doelgroep daar heeft. In een social strategie gaat het om het raakvlak tussen wat jij wilt zeggen en wat je doelgroep wilt horen. Wat je doelgroep wilt kunnen we achterhalen door naar je data te kijken, maar ook door naast kwantitatief onderzoek kwalitatief onderzoek te doen. Op basis van alle input

How? De brandfighters methode is lekker pro-actief. We beginnen de social strategie met een goed verkennende sessie waarin we spelenderwijs veel te weten komen over je merk en vanuit daar starten we ons eigen onderzoek. Na 3 dagen met een strateeg te hebben gepuzzeld komen we met 3 richtingen om je merk neer te zetten. Dit lichten we toe met voorbeelden en eerste schetsen van hoe jouw social wereld eruit kan komen te zien.

Why? Als je social media eenmaal staat groeit je merk op branding niveau direct. Maar, gezien 80% van de aankooporientatie online plaatsvindt creëer je meer vertrouwen, een grotere band en verhoogde kans op verkoop. Brandfighters helpt je graag, plan een call in om te kijken waar de kansen liggen.

lets get in touch

Even kennismaken?
×