contact

Lipton

De briefing

Zorg ervoor dat theeliefhebbende millennials alles weten over het nieuwe Lipton ‘wellness’ assortiment.

Strategie

Lipton biedt millennials gezonde ‘wellness’ theeën die geschikt zijn voor elk moment van de dag. Ze kunnen je een boost geven, je helpen ontspannen, in slaap vallen, je wakker maken en je helpen met detoxen. Lipton heeft voor elke situatie de perfecte thee.

De campagne

Lipton heeft voor elke situatie de perfecte thee. Dit inzicht bracht ons op het idee om naar het volgende niveau te gaan. Vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je naar bed gaat, heeft Lipton voor elk moment een speciale thee. We bedachten veel typische millenniumsituaties en combineerden er een thee bij. We hebben deze scenario’s vertaald naar grappige GIF’s.

Media

Het idee om in te spelen op elk moment in het leven van een millennial was de inspiratie voor de social strategie. Van 7 uur ’s ochtends tot 11 uur’ s avonds hebben we voor elke situatie de perfecte thee. We claimen het moment en retargetten onze doelgroep opnieuw met een wellness box van Lipton.  Deze waren in twee dagen uitverkocht (1000 stuks). Mix van kanalen: Facebook, Instagram, YouTube en google ads.

Results
8.1%
brand lift 18-24
7.2%
brand lift 25-34
91%
viewed the content
450K
impressions
20,931
traffic
Even kennismaken?
×